Alege corect!

Rulouri MCA cu lamele de 43mm

Rulourile MCA sunt mai bine adaptate realitatii in care traim, cu ferestre mari si generoase. Rulouri exterioare MCA sunt acum echipate cu lamele de 43mm, care pot acoperi suprafete de pana la 9mp si cu o lungime maxima de 3m.

Suprafata maxima de 9mp si latime maxima de 3m.

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

Paleta coloristica a este una foarte variata, avand 21 de variante coloristice si imitatii lemn. Suplimentar, lamelele pot fi revopsite in orice culoare a paletarului RAL.

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil. Cu cat suprafata vitrata este mai mare, cu atat nevoia izolarii suplimentare este mai accentuata.

Rulourile MCA cu lamele de 43mm se pot executa in multiple variante, precum:

  • rulou cu caseta aplicata: ruloul se preteaza instalarii pe tamplaria existenta, existand variantele:
    • rulou cu caseta aplicata tesita la 45 °, cu plasa de insecte sau fara plasa de insecte
    • rulou aplicat cu caseta semirotunda, cu plasa de insecte sau fara plasa de insecte
  • rulou aplicat cu caseta tencuibila: rulourile se preteaza instalarii pe tamplaria existenta sau in faza in care se lucreaza anvelopeaza cladirea. Aceste rulouri pot fi realizate cu plasa de insecte sau fara.
  • Rulou cu caseta suprapusa: ruloul se preteaza instalarii impreuna cu tamplaria si se monteaza supra ferestrei. Caseta se va vedea la interior si interventia in service se va realiza de la interior. Exista variante constructive in care interventia de service se poate realiza prin fata verticala, moment in care aceasta trebui sa fie accesibila, sau accesul la covorul ruloului sa fie facut prin fata orizontala, inferioare a casetei ruloului. In acest caz, fata verticala poate fi mascasata.

Culorile disponibile pentru lamelele de 43 mm

Cod culoare Imagine Culoarea RAL
#01 argintiu
#02 alb
#03 gri 7038
#04 bej închis
#05 bej
#06 lemn închis
#08CC maro închis 8019
#09CC maro
#15 alb crem 9001
#16 fildeș 1015
#20 negru 9005
#22 ultra alb 9016
#23CC gri antracit 7016
#24 stejar auriu
#26 mahon
#28 nuc
#30 stejar auriu
#33 bazalt gri 7012
#34 cuarț gri 7039
#35 beton gri 7023
#36 wenge
#37 gri aluminiu 9007
#52 winchester

Actionare inteligenta

Rulourile exterioare MCA sunt echipate cu cele mai inteligente solutii de automatizare, semnate de Somfy. Din portofoliul MCA face parte gama de motoare RS 100 io, varful de lance al celor de la Somfy.

Un nou model de referinta in ceea ce priveste fiabilitatea si confortul acustic.

RS-100 este un motor de calitate superioara, unic in clasa sa, tip plug-and-play, care impresioneaza prin functiile inovatoare de pornire si oprire silentioase, precum si prin detectarea integrata a obstacolelor.

Fara a avea nevoie de configurare, motorul identifica independent directia de rotatie si pozitiile de capat de cursa si poate fi controlat la doua nivele diferite de viteza. Asigura astfel o durata lunga de viata si calitate inalta a ruloului.

Tehnologia io-homecontrol

Este un motor cu tehnologie io-homecontrol, standardul radio pentru locuinte, care pregateste terenul pentru automatizarea inteligenta a spatiului rezidential.

Functii care asigura protectia

In caz de inghet, motorul se opreste in momentul ridicarii ruloului si se opreste automat la intâlnirea unui obstacol in momentul coborârii.

Beneficii de integrare in procese de lucru

Fiind usor de integrat, RS-100 se adapteaza procesului de lucru al producatorilor si are componente testate la peste 17.500 cicluri de functionare.

Solutie a carei functionare a fost testata cu succes la peste 17'500 de cicluri inchis-deschis.

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

De asemenea, motorul este compatibil cu software-ul de instalare, Somfy Set & Go io, cu ajutorul caruia instalatorii pot identifica, personaliza si asigura trasabilitatea rulourilor in functie de referinta, data de fabricatie si istoricul de functionare.

Plus de siguranta prin intermediul solutiilor pentru casa inteligenta

RS-100 stabileste noi standarde de securitate prin rezistenta testata la incercari de fortare. In plus, motorul se poate conecta la senzori suplimentari de securitate si, prin intermediul unitatii de comanda Somfy TaHoma® (in prezent una dintre cele mai cuprinzatoare solutii de pe piata pentru locuinte inteligente), ruloul motorizat poate fi integrat in scenarii de simulare de prezenta si de securitate pentru protectia suplimentara a locuintei. In cazul detectarii unui pericol, rulourile motorizate cu RS-100 se vor inchide automat si luminile vor porni. In acelasi timp, utilizatorii vor primi un e-mail sau o notificare pe telefonul mobil, putând astfel sa gestioneze locuinta de la distanta.

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
| CUI: | NR Reg. Com.:
Cont IBAN: | Banca: