Noutăți

Invitatii cu acces gratuit la Ambient Expo

MCA Grup expune la Ambient Expo, in perioada 18-21 aprilie 2013, cele mai noi modele de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre. Standul MCA este amplasat in Pavilionul Central, C1, platforma 4(Romexpo Bucuresti).

Va asteptam alaturi de noi! Puteti beneficia de intrare gratuita, pe baza unei invitatii online, urmand pasii de mai jos:
1. Completarea cererii de invitatie online

Odata completat formularul de cerere a invitatiei, veti primi pe e-mail un link catre aceasta. Este suficienta printarea imaginii direct din browserul de internet, pe o coala A4, optiunea de decupare ramanand la alegerea dumneavoastra. Atentie la setarile de printare ale browserului folosit, astfel incat dimensiunile imaginii sa nu fie reduse, sau codul de bare alterat.

2. Mergeti la ROMEXPO intre 18 si 21 aprilie – de joi pana duminica

3. Prezentati invitatia printata la ghiseul special amenajat pentru vizitatorii specialisti la portile de acces catre Centrul Expozitional ROMEXPO

4. Vizitati Ambient Expo

Tichetul eliberat la ghiseu in urma scanarii invitatiei va permite accesul gratuit in Centrul Expozitional. Nu uitati, standul MCA este amplasat in Pavilionul Central, C1, platforma 4.

Va dorim o vizita cat mai placuta!

.
© 2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro
SC Automatika S.P.A. S.R.L. | CUI: | NR Reg. Com.:
Cont IBAN: | Banca: